Bruse roeiers voor goed doel in zeilwedstrijd

Bruse roeiers voor goed doel in zeilwedstrijd

1 juni 2012 om 23:16 uur

BRUINISSE – De sloeproeiers van Snoque Deux varen zaterdag mee met de zeilers tijdens de wedstrijd ’40 Mijl van Bru’ over het Grevelingenmeer. Start en finish zijn in de Jachthaven Bruinisse. De roeiers starten om 7.30 uur, een uur vóór de eerste zeilklasse.

De acht mannen in de spiegelsloep Guinevere hebben tenminste acht uur nodig om het rondje van 74 kilometer (40 zeemijlen) op de Grevelingen af te leggen. Doel van deze prestatie is geld op te halen voor het Tom Voute Fonds dat onderzoek naar kanker bij kinderen financiert.

Steun het Tom Voute Fonds en help in de strijd tegen kinderkanker!

Zaterdag is het zover. Snoque Deux komt in actie voor het Tom Voute Fonds door tijdens het zeilevenement ’40 mijl van Bru’ een rondje Grevelingenmeer te roeien. De roeiers willen een afstand overbruggen van 40 zeemijl, dit komt overeen met 74 km. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Tom Voute Fonds. Ook uw steun is nodig! Het is mogelijk uw donatie in contanten te overhandigen aan een roei(st)er of u kunt uw donatie voor 18 juni overmaken naar rekeningnummer 69.17.45.501 t.n.v. Snoque Deux Bru o.v.v. Actie Tom Voute Fonds. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Bron: PZC