Inschrijving Mosselrace 2018 is geopend

Inschrijving Mosselrace 2018 is geopend

17 april 2018 om 21:45 uur

Vanaf vandaag kan er weer worden ingeschreven worden voor de Mosselrace 2018. Wees er snel bij, want de inschrijving loopt hard en de plaatsen zijn beperkt! Klik hier voor meer informatie voor meer informatie over de race en het inschrijfformulier.

Er zijn wat berichten binnengekomen dat inschrijven via de website niet of moeizaam lukt. Krijg je geen emailbevestiging direct na inschrijven, neem dan contact op met secretariaat@snoquedeux.nl. Check sowieso of je sloep op de deelnemerslijst staat, ingeschreven sloepen komen doorgaans binnen 24 uur op deze lijst te staan.

Snoque Deux op Facebook

Geef mij maar Amsterdam....😂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Sloeproeivereniging Snoque Deux

Afgelopen zaterdag Amsterdam. Wat was het warm. De gezichten werden steeds roder en roder. De heren hadden in de grachten veel lol tijdens de opstoppingen in de grachten terwijl de dames, op de eerste paar km na, de race alleen hebben geroeid met maar enkele minuten oponthoud. Jammer, we gaan liever het gevecht in de grachten aan. Maar de heren zongen uit volle borst 'Geef mij maar Amsterdam'. ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Sloeproeivereniging Snoque Deux

Sloep weer keurig gesopt en ontdaan van Gentse stickers. Klaar voor Amsterdam. Spannende race voor de parels. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Sloeproeivereniging Snoque Deux

Het was spannend vanavond. Inschrijven Muiden Pampus Muiden. De dames hadden voorinschrijving dus mochten sowieso mee, de heren staan op de reservelijst. Allemaal duimen dat ze toch mee kunnen, wel zo gezellig. MAAR.... Eerst gaan we as zaterdag naar Amsterdam om daar door de grachten te strijden. Ben je in de buurt kom ons dan aanmoedigen. Eerste start is om 11.00 uur vanaf het Olympisch stadion. Hieronder een impressie van het gevecht in de grachten.

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1301951796482888&id=568224506522291

Roeisloep 'Stad Kampen'
"Dàt is Amsterdam!"
... See MoreSee Less

View on Facebook