Inschrijving Mosselrace is vol!

Inschrijving Mosselrace is vol!

19 april 2018 om 22:24 uur

Al binnen enkele dagen is de limiet van 50 sloepen bereikt, veel sneller dan verwacht! Helaas betekend dit ook dat we anderen zullen moeten teleurstellen.

Inschrijven is nog wel mogelijk, alle nieuwe inschrijvingen komen op volgorde van binnenkomst op de reservelijst te staan. Mocht je dit willen, wacht hiermee dus niet te lang. Wacht dan uiteraard wel met betalen.

Snoque Deux op Facebook

Geef mij maar Amsterdam....😂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Sloeproeivereniging Snoque Deux

Afgelopen zaterdag Amsterdam. Wat was het warm. De gezichten werden steeds roder en roder. De heren hadden in de grachten veel lol tijdens de opstoppingen in de grachten terwijl de dames, op de eerste paar km na, de race alleen hebben geroeid met maar enkele minuten oponthoud. Jammer, we gaan liever het gevecht in de grachten aan. Maar de heren zongen uit volle borst 'Geef mij maar Amsterdam'. ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Sloeproeivereniging Snoque Deux

Sloep weer keurig gesopt en ontdaan van Gentse stickers. Klaar voor Amsterdam. Spannende race voor de parels. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Sloeproeivereniging Snoque Deux

Het was spannend vanavond. Inschrijven Muiden Pampus Muiden. De dames hadden voorinschrijving dus mochten sowieso mee, de heren staan op de reservelijst. Allemaal duimen dat ze toch mee kunnen, wel zo gezellig. MAAR.... Eerst gaan we as zaterdag naar Amsterdam om daar door de grachten te strijden. Ben je in de buurt kom ons dan aanmoedigen. Eerste start is om 11.00 uur vanaf het Olympisch stadion. Hieronder een impressie van het gevecht in de grachten.

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1301951796482888&id=568224506522291

Roeisloep 'Stad Kampen'
"Dàt is Amsterdam!"
... See MoreSee Less

View on Facebook