Laatste wedstrijd van het seizoen

Laatste wedstrijd van het seizoen

2 november 2010 om 15:06 uur

Op 6 & 7 november worden alweer de laatste sloeproeiwedstrijden van dit seizoen gevaren. In dit weekend word er door de deelnemende sloepen 3 x uitgevaren vanuit Muiden om het eiland Pampus op het IJsselmeer te ronden. Zowel herensloep Guinevere als damessloep Parel van Bru van Sloeproeivereniging Snoque Deux nemen aan dit populaire spektakel deel.

Voor de heren in hun Guinevere kan dit een historisch weekend worden; op dit moment bezetten zij de 2e plaats in de 3e klasse van het Nederlands Kampioenschap Sloeproeien. Bij goed presteren in Muiden moet een een top 3 eindnotering in deze klasse zeker mogelijk zijn, en hoogstwaarschijnlijk zou dat ook promotie naar de 2e klasse betekenen.
Behalve dat dit een puike sportieve prestatie zou zijn, zou Snoque Deux hiermee ook de vele personen en bedrijven die de roeivereniging op allerlei wijzen een warm hart toedragen, kunnen bedanken. Het is dus overbodig te zeggen dat de roeiers tot op het bot gemotiveerd zijn.

Ook de Bruse dames gaan de moedige strijd met de elementen op het IJsselmeer weer aan; Was Muiden – Pampus – Muiden vorig jaar nog de eerste race die werd meegevaren, inmiddels zijn de dames aardig door de wol geverfd en verwachten we ook voor hen een goede klassering.

Voor meer informatie omtrent de race: www.muidenpampusmuiden.nl. Ook de sitewww.snoquedeux.nl wordt sinds kort weer regelmatig geupdate.

Bekijk de video