Ook landelijk succes voor Snoque Deux!

Ook landelijk succes voor Snoque Deux!

18 april 2010 om 14:56 uur

Afgelopen zaterdag heeft de mannenploeg van Snoque Deux prima gepresteerd tijdens de sloeproeiwedstrijd “10 Mijl van IJmuiden” . De heren kwamen met een 3e plaats in de 3e klasse voor de 3e keer dit jaar met een beker terug naar Bru.

De 10 mijl (+/-16 km) werden door de heren afgelegd in 1 uur en 41 minuten, wat een 28e plaats opleverde in het algemene klassement. Het totale deelnemers veld bestond uit 73 sloepen, waaronder eigenlijk de gehele Nederlandse sloeproeitop. Weer en wind speelden aardig mee op het Noordzeekanaal, met een 3 Beaufort en een pittig zonnetje was het prima roeiweer.

Het mannenteam in hun Guinevere strijdt dit jaar mee om het Nederlands Kampioenschap in de 3e klasse. Ze moeten daartoe een minimaal aantal van 5 “genomineerde” wedstrijden roeien, waarvan IJmuiden de eerste was van dit seizoen. Later dit jaar volgen nog Harlingen – Terschelling, Kaagrace(Warmond), Mosselrace (Bruinisse), Grachtenrace (Amsterdam), Veerse Meer race (Kortgene), en Muiden – Pampus – Muiden (Muiden).

Ook de dames hebben een mooi programma uitgestippeld dit seizoen, bestaande uit Harlingen – Terschelling, Mosselrace, Grachtenrace Amsterdam, Veerse Meer race en Muiden – Pampus – Muiden.

Aanstaande Koninginnedag zal Snoque Deux acte de presence geven op het sportveld met oa. nieuwe t-shirts, cd’s, mosselen, latjetrap en een grandioze loterij. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij onze sloepen.