Sloeproeiwedstijd Muiden-Pampus-Muiden

Sloeproeiwedstijd Muiden-Pampus-Muiden

4 november 2011 om 23:05 uur

Aanstaand weekend is het weer alle hens aan dek voor de sloeproeiers en -roeisters van Snoque Deux. Tijdens het afsluitende roeiweekend in Muiden wordt traditiegetrouw 3 x vanuit Muiden vertrokken om het eiland Pampus op het IJsselmeer te ronden.

Op zaterdagavond worden de eindklassementen opgemaakt en bijbehorende prijswinnaars gehuldigd. Dat gaat zeker bij het mannenteam van Snoque Deux feest opleveren:

Na promotie vorig seizoen van de 3e klasse naar de 2e klasse staan ze daar nu op een zekere tweede plek, die ze niet meer kunnen ontlopen. Met een klein mirakel is het zelfs nog mogelijk om kampioen in deze klasse te worden, al is daar een misstap van de Zeesteeg uit Makkum voor nodig, wat niet reeel lijkt.

Hoe dan ook, promotie naar de 1e klasse is een bijna voldongen feit, toch een knappe prestatie voor het roeiteam dat slechts 5 jaar bestaat. Ook de dames geven tijdens Muiden – Pampus Muiden weer acte de presence in hun Parel van Bru, en met enkele nieuwe aanwinsten in het team is ook hier een goede prestatie niet uit te sluiten. Check bru.nu voor de uitslagen van Federatie Sloeproeien Nederland 2011!!

Meer info over de wedstrijd van aankomend weekend: www.muidenpampusmuiden.nl